Polední menu

Poctivé jídlo a skvělé pivo.

Pondělí   10. 11.

Drůbeží krém s hráškem a masem  19Kč/35Kč

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou  49Kč/99Kč

1. Kuřecí  roláda plněná šunkou a čedarem, bramborová kaše, salát coleslaw                                179Kč

2. Tradiční ZELŇÁK s uzeným masem , jus                                                                                  179Kč

3. Ementál ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka                                                199Kč

4. ¼ Pečené husy po staročesku, dušené červené zelí s jablky,

                                                                             variace perníkových knedlíků a lokšů                  489Kč

ÚTERÝ      11. 11.

Uzený vývar s kapáním 19Kč/35Kč

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou  49Kč/99Kč

1. Sladkokyselé kuře s ananasem, jasmínová rýže                                                                            179Kč

2. Cmunda po kaplicku                                                                                                                    179Kč

3. Ementál ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka                                                199Kč

4. ¼ Pečené husy po staročesku, dušené červené zelí s jablky,

                                                                             variace perníkových knedlíků a lokšů                  489Kč

STŘEDA       12. 11.

Frankfurtská 19Kč/35Kč

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou  49Kč/99Kč

1. Quritto s kuřecími stripsy, čedarem a bbq omáčkou, Pico de Gallo                                              179 Kč

2. Šunkafleky s uzenou krkovicí , hanácký salát                                                                            179 Kč

3. Ementál ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka                                                199Kč

4. ¼ Pečené husy po staročesku, dušené červené zelí s jablky,

                                                                             variace perníkových knedlíků a lokšů                  489Kč

ČTVRTEK            13. 11.

Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky  19Kč/35Kč

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou  49Kč/99Kč

1. Kuřecí stehno pečené na másle s bylinkami, restované brambůrky                                               179Kč

2. Perkelt z vepřových jater, domácí škvarkový chléb                                                                     179Kč

3. Ementál ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka                                                199Kč

4. ¼ Pečené husy po staročesku, dušené červené zelí s jablky,

                                                                             variace perníkových knedlíků a lokšů                  489Kč

PÁTEK      14. 11.

Hrstková    19Kč/35Kč

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou  49Kč/99Kč

1. Kuřecí stehenní řízek v parmazánové strouhance, vídeňský bramborový salát                           179 Kč

2. Vepřová panenská svíčková , fazolové lusky na anglické slanině, steakové hranolky                199 Kč

3. Ementál ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka                                                199Kč

4. ¼ Pečené husy po staročesku, dušené červené zelí s jablky,

                                                                             variace perníkových knedlíků a lokšů                  489Kč